Tegeltotaal 2019 - nr. 4

NIEUWS

Sanidrõme zet luidkeels in op vakmanschap

© Tegeltotaal

De landelijke badkamerspecialist Sanidrõme zet dit najaar in op vakmanschap met een uitgebreide campagne die de consument laat weten dat vakkundige installatie van een nieuwe badkamer van essentieel belang is voor de garantie van jarenlang plezier. Sanidrõme ontstond in 1993 toen zeven installatiebedrijven met een eigen badkamershowroom besloten om hun krachten te bundelen en samen te gaan werken onder de naam Sanidrõme. Tegenwoordig zijn er 29 aangesloten bedrijven, verspreid over Nederland met als slagzin ‘De betere badkamer’.

Met eigen vakbekwame badkameradviseurs, installateurs en tegelzetters zorgt Sanidrõme voor deskundig advies, een creatief badkamerontwerp en een vakbekwame uitvoering.
Klanten worden bij Sanidrõme van begin tot eind ontzorgd, hebben één aanspreekpunt en krijgen kwaliteitsgarantie. Hiermee wil de specialistenketen zich onderscheiden van de minder bedreven zzp-er of klusjesman. Vanaf september halen consumenten gratis het nieuwe inspiratiemagazine ‘BadkamerBreed’ op in een van de showrooms. Iedereen is van harte welkom en vindt er bovendien een ruim assortiment aan sanitair en tegels in diverse badkamer- en toiletopstellingen.


U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Nieuws
pijltje Nieuwsarchief
pijltje Al het nieuws uit 2019
pijltje TegelTotaal 2019 nr. 4
pijltje Sanidrõme zet luidkeels in op vakmanschap
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug