Tegeltotaal 2019 - nr. 4

NIEUWS

Mapei verhuist naar Apeldoorn

© Tegeltotaal

Met het verschijnen van deze Tegel Totaal is de verhuizing van Almelo naar Apeldoorn voor Mapei Nederland een feit. Met groot feest op 12 september. Het betekent een de volgende stap in de groeiambitie.

Het magazijn zat al in Apeldoorn, maar verhuist ook mee naar de nieuwbouw. Het nieuwe pand staat aan de Oude Apeldoornseweg 37K, op slechts 500 meter hemelsbreed van de A1, dichtbij de afslag 20 Apeldoorn Zuid.

Het is geweldig dat we met ons nieuwe onderkomen in Apeldoorn het magazijn, kantoor, showroom en trainingscentrum op één centrale locatie hebben! aldus directeur Paul Spee.Hij
geeft aan dat de verhuizing naar het voormalige Philips-terrein (bedrijventerrein Malkenschoten), de nodige ruimte biedt om op verschillende productlijnen stevig door te groeien: De goede prijs/kwaliteit verhouding is echt een meerwaarde, waarbij veel producten milieuvriendelijk en Arbo-technisch verantwoord worden geproduceerd.
Mapei produceert in meerdere landen en de meest gangbare producten staan op voorraad in het magazijn in Apeldoorn.

Bij het nieuwe pand komt ook een 24/7-container met vijf aparte deellocaties waar klanten buiten de openingstijden bestellingen op kunnen halen.


U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Nieuws
pijltje Nieuwsarchief
pijltje Al het nieuws uit 2019
pijltje TegelTotaal 2019 nr. 4
pijltje Mapei verhuist naar Apeldoorn
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug