Tegeltotaal 2019 - nr. 4

TegelTotaal 2019 nr. 4

Nieuwsflitsen uit TegelTotaal 2019 nr. 4

Volle dag tijdwinst met nieuwe primer Forbo Eurocol

Tegeltotaal 2019 - nr. 4

© TegelTotaal

Forbo Eurocol introduceert een nieuwe 2-componenten- epoxyprimer, genaamd 023 Euroblock Fast, die extreem snel droogt. Hierdoor kan al na drie uur een tweede primerlaag worden aangebracht of kan de vloer op een andere wijze worden afgewerkt. Bij een traditionele 2-componenten- epoxyprimer bedraagt de droogtijd van elke laag doorgaans 24 uur. De nieuwe 023 Euroblock Fast levert de project- of woninginrichter dus een volle dag tijdwinst op.

➤ Meer ➤

Forbo eurocol met egalisatie voor zand-cement én anhydriet

Tegeltotaal 2019 - nr. 4

© TegelTotaal

Er zijn egaliseermiddelen op de markt voor cementgebonden dekvloeren en (gipsgebonden) anhydrietvloeren.

➤ Meer ➤

Sanidrõme zet luidkeels in op vakmanschap

Tegeltotaal 2019 - nr. 4

© TegelTotaal

De landelijke badkamerspecialist Sanidrõme zet dit najaar in op vakmanschap met een uitgebreide campagne die de consument laat weten dat vakkundige installatie van een nieuwe badkamer van essentieel belang is voor de garantie van jarenlang plezier. Sanidrõme ontstond in 1993 toen zeven installatiebedrijven met een eigen badkamershowroom besloten om hun krachten te bundelen en samen te gaan werken onder de naam Sanidrõme. Tegenwoordig zijn er 29 aangesloten bedrijven, verspreid over Nederland met als slagzin ‘De betere badkamer’.

➤ Meer ➤

Sanidrõme vis in de Lier showroom van het jaar

Tegeltotaal 2019 - nr. 4

© TegelTotaal

Elk jaar kiest Sanidrome via een speciaal puntenstelsel de showroom van het jaar. De eer valt voor 2019- 2020 te beurs aan Sanidrome Vis in De Lier in het Westland. Het maakt onderdeel uit van het Installatiebedrijf Vis dat al meer dan 41 jaar bestaat.

➤ Meer ➤

Jacob van Rijs hoofd jury Cevisama

Tegeltotaal 2019 - nr. 4

© TegelTotaal

De jaarlijkse prijsvraag voor architecten vanuit de Spaanse tegelindustrie staat dit jaar onder leiding van architect Jacob van Rijs van Studio MRVD uit Rotterdam. Tot 24 oktober kunnen alle architecten hun inzendingen doen over projecten waarin keramische afwerkingen opvallend zijn toegepast, bij voorkeur met merken van Spaanse bodem.

➤ Meer ➤

Nieuw ecolabel voor Spaanse industrie

Tegeltotaal 2019 - nr. 4

Er is een nieuw label voor Spaanse bedrijven dat de ecologische waarde van een bedrijf keurmerkt. Het gaat om de Product Environmental Declaration. Deze zogeheten DAP waar al 40 bedrijven bij aangesloten zijn.

➤ Meer ➤

U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Nieuws
pijltje Nieuwsarchief
pijltje Al het nieuws uit 2019
pijltje TegelTotaal 2019 nr. 4
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug