Tegeltotaal 2019 - nr. 3

NIEUWS

Nieuw projectboek Façades

© Tegeltotaal

Op 17 mei overhandigde Hans Zwaanenburg (rechts), directeur van de VMRG, het eerste exemplaar van het boek Façades 2019 aan Benthem Crouwel Architects, winnaar van BNA’s Beste Gebouw van het Jaar 2019. Jan Benthem, architect van het winnende project Noord/Zuidlijn Amsterdam, nam het boek in ontvangst.

Noord/Zuidlijn is gerealiseerd onder het VMRG Keurmerk. VMRG Keurmerk bedrijf Kingspan|Brakel Atmos werkte mee aan de twee bovengrondse stations van dit project met zeer veel uiteenlopende keramische afwerkingen.
Deze elfde uitgave van Façades bestaat uit 145 pagina’s met uiteenlopende gevelbouwprojecten waar VMRG-bedrijven bij betrokken zijn geweest. Het boek is ingedeeld in renovatie-, utiliteitsbouw-, woningbouw- en zonweringsprojecten en geeft met veel fraaie foto’s een mooi overzicht van projecten die de afgelopen twee jaar opgeleverd zijn.

Bij elk project staat aangegeven of het project onder het VMRG Keurmerk gerealiseerd is. Alle bedrijven met dit keurmerk leveren gegarandeerde kwaliteit op het gebied van gevels. Zij worden hierop regelmatig gekeurd. De nieuwe Europese aanbestedingsrichtlijnen bieden sinds juli 2016 ruimte aan architecten om het VMRG Keurmerk voor te schrijven.

Het boek is ook online te bekijken. In de online versie staan per project links naar meer informatie over het project en over het bedrijf dat bij dit project betrokken was. Façades 2019 is in boekvorm voor € 25,- (excl. BTW en verzendkosten) te bestellen via de website van de VMRG.


U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Nieuws
pijltje Nieuwsarchief
pijltje Al het nieuws uit 2019
pijltje TegelTotaal 2019 nr. 3
pijltje Nieuw projectboek Façades
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug