Tegeltotaal 2019 - nr. 3

NIEUWS

Installatie Villeroy & Boch

© Tegeltotaal

De ViConnect is een uniek ‘made in Germany’ installatiesysteem van Villeroy & Boch voor closets, bidets, urinoirs en wastafels. Om de installatie nog makkelijker te maken, is de ViConnect vernieuwd met diverse slimme functies. De montage is nu nog eenvoudiger dankzij geïntegreerde verticale steunen en zelfblokkerende poten. En er is geen gereedschap nodig om de gepatenteerde doorstroombegrenzer te gebruiken teneinde de spoeling van de wc eenvoudig bij te stellen.

Het is mogelijk om het serviceluik aan de boven- of voorkant te plaatsen, afhankelijk van de installatie. De ViConnect heeft bovendien één waterreservoir voor alle hoogtes, waardoor er minder reserve-onderdelen nodig zijn.

De geïntegreerde verticale steunen en de zelfblokkerende poten maken de installatie nog eenvoudiger en maken het mogelijk voor één persoon om de hoogte eenvoudig en precies in te stellen. De twee-knops bedieningsplaat zorgt voor actieve waterbesparing en is daarmee erg duurzaam. Het spoelvolume is standaard ingesteld op 3/6 liter per spoeling met de extra optie om dit te reduceren tot een zuinige 3/4,5 liter.


U bevindt zich hier:
HOME
Nieuws
Nieuwsarchief
Al het nieuws uit 2019
TegelTotaal 2019 nr. 3
Installatie Villeroy & Boch
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug