Tegeltotaal 2019 - nr. 2

NIEUWS

Eerste kasten Galvano Altiles geplaatst

© Tegeltotaal

De nieuwe presentatiekasten van Galvano, gevuld met series van het eigen merk Altiles, vinden hun weg naar de showroom. Marco Kaleuwee van Trend Inn bij Utrecht bestelde er direct vijf voor alle vestigingen en Max de Zeeuw van Galvano kwam onlangs kijken of alles naar wens was.

Marco toonde zich een groot voorstander van de nieuwe aanpak van Galvano: Ik heb hier veel kasten gehad met tegels en bijzondere foto's van toepassingen als stimulans. Maar ik ken de producten op die beelden niet. Bij Galvano weet ik waar de wastafels vandaan komen en kunnen mijn klanten die direct bestellen. Dat is even een ander plaatje!"Hij heeft direct voor alle vestigingen van het bedrijf getekend onder het motto 'Dit is een kast van nu.'
Een betere ambassadeur voor zijn werk kan Max de Zeeuw zich niet wensen. Twee jaar was hij bezig om Altiles te ontwikkelen. Het merk omvat een aantal uitgelezen series die net anders zijn dan het gebruikelijke, maar wel met de huidige vernieuwing meelopen. En de kasten passen daarbij.
Marco: Ik wilde al veel langer de tegels los in de zaken. Je bent continue moodboardjes aan het maken. Uitschuiven, kantelen en dan alles versjouwen voor de klanten, telkens naar een meubel lopen; kortom dat werkt onrustig. Nu sta ik hier en heb alles binnen handbereik. En het straalt luxe uit. Max lacht: Zo is de kast precies bedoeld.


U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Nieuws
pijltje Nieuwsarchief
pijltje Al het nieuws uit 2019
pijltje TegelTotaal 2019 nr. 2
pijltje Eerste kasten Galvano Altiles geplaatst
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug