Tegeltotaal 2019 - nr. 1

NIEUWS

Lux Elements

© Tegeltotaal

Lux Elements brengt sinds begin dit jaar een nieuw gootdesign op de markt voor een eenvormig gootaanzicht van wand tot wand, bijvoorbeeld in een nis. Het gaat hier om een afdekking van 1.000 mm (afvoerbereik 650 mm) en 1.200 mm (afvoerbereik 850 mm) breed. Indien nodig kan de verlenging traploos worden verkort, waardoor de producten kunnen worden aangepast aan een breedte van 740 tot 1.200 mm.

De vereiste toebehoren voor het verkorten van de componenten van roestvrij staal worden bij de productset geleverd. Hoogteregelaars voor de aanpassing aan de afdekking en een stankafsluiter zijn eveneens in de leveringspakket opgenomen. De optisch verlengde afvoergoten - geschikt voor 1-zijdig afschot - zijn verkrijgbaar in drie uitvoeringen. Alle producten beschikken over een 4-zijdig afschot.

De nieuwe scheidingswanden uit de serie Relax sluiten hierop aan met een breedte van 900 en 1.200mm. Wie een of meerdere nissen met een diepte van 90 mm wenst, kan de positie en grootte zelf bepalen. Zij kunnen ook aan beide kanten worden verplaatst.


U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Nieuws
pijltje Nieuwsarchief
pijltje Al het nieuws uit 2019
pijltje TegelTotaal 2019 nr. 1
pijltje Lux Elements
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug