Tegeltotaal 2018 - nr. 6

NIEUWS

© Tegeltotaal

Wellness in Hotel Maassluis

© Tegeltotaal

Het was een race tegen de klok maar begin oktober konden de eerste gasten ontvangen worden in Hotel Maassluis.

Het monumentale pand uit 1890 deed jaren dienst als kantoor van het Loodswezen en de afgelopen tien jaar vormde het een kantoor voor de Franse farmaceut Sanofi. Met de trasformatie tot hotel is de grandeur des te sterker naar voren gekomen. De 40 kamers beschikken over nautische en maritieme details. En over bijzondere badkamers, waar de systemen van wedi goed tot hun recht komen. Al zijn ze voor een groot deel onzichtbaar.

Douchevloeren

De badkamers zijn voorzien van het wedi waterdicht systeem op wanden en vloeren. Er is gebruik gemaakt van Fundo Primo douchevloeren met als afwerking een beige wedi Fundo Top. De fraaie afwerking met wedi Fundo Top als douchevloer zorgt ervoor dat de inloopdouche voegloos is en gemakkelijk te onderhouden.
Op de wanden vormen wedi bouwplaten in combinatie met wedi-610-lijm en afdichtmiddel de waterdichte ondergrond voor het tegelwerk. Door te kiezen voor het wedi waterdicht systeem geniet de opdrachtgever van een 10-jarige verzekerde productgarantie.

Jonge manager

Alles hier is tot in de details ingevuld’, vertelt Floris van Vliet, met zijn 22 jaar misschien wel een van de jongste hoteleigenaren van het land. Hij heeft in de aanloopfase na de opening vooral veel bekenden te gast gekregen om zo mogelijke kritische punten openlijk te beluisteren. De badkamers worden naar zijn zeggen door iedereen als zeer luxe ervaren. Een beleving die stimuleert om dit ook naar de eigen leefomgeving te vertalen. Wedi heeft er een mooi visitekaartje achterlaten en goed advies gegeven over de afwerking, zo beaamt ook Van Vliet. De uitvoering lag in handen van Boksman B.V. en het project kwam voor de badruimten tot stand via Bouwcenter RAB in Wassenaar. ■


U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Nieuws
pijltje Nieuwsarchief
pijltje Al het nieuws uit 2018
pijltje TegelTotaal 2018 nr. 6
pijltje Wellness in Hotel Maassluis
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug