Tegeltotaal 2018 - nr. 5

NIEUWS

Vastgehechte afdichtingsmanchet
van Tece

© Tegeltotaal

Als aanvulling op het assortiment douchegoten, levert het Duitse bedrijf Tece nu ook goten met een vastgehechte afdichtingsmanchet. De afdichtingsmanchetten hoeven dus niet meer van de rol gesneden en ter plaatse gemonteerd te worden. Dit bespaart per douchegoot omslachtige handelingen en ongeveer een kwartier arbeidstijd.

Dit lijkt niet veel, echter bij projecten levert dit toch een essentiële tijdbesparing op. Tevens is de nieuwe uitvoering dankzij de gereduceerde flensbreedte ook geschikt voor inbouw vlak met de muur.
Deze douchegoot is in zes standaardlengtes tussen 700 en 1.500 mm verkrijgbaar.

De goot valt te combineren met alle andere delen van de modulaire serie Tecedrainline. Deze serie bestaat uit douchegoten, talrijke roosters van roestvast staal, glas en voor tegels, en afvoeren die onderling naar wens kunnen worden gecombineerd.

Voor natuurstenen vloeren levert Tece speciale douchegoten zodat de vloer één geheel lijkt.

DE BEURS CEVISAMA heeft al 90% van alle standruimte verkocht en dat is meer dan in jaren het geval was. De tegel- en badkamershow wordt van 28 januari tot 1 februari 2019 gehouden in Valencia.
Vooral op het gebied van tegelexposanten is de hoeveelheid deelnemers nu al hoger dan vorig jaar, zo meldt de organisatie.


U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Nieuws
pijltje Nieuwsarchief
pijltje Al het nieuws uit 2018
pijltje TegelTotaal 2018 nr. 5
pijltje Vastgehechte afdichtingsmanchetvan Tece
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug