Tegeltotaal 2018 - nr. 5

TegelTotaal 2018 nr. 5

Korte nieuwsflitsen uit TegelTotaal 2018 nr. 5

Nieuw tegelmerk beste koop

Tegeltotaal 2018 - nr. 5

© TegelTotaal

Jos Haag Tegelgroothandel introduceerde in 2018 een nieuwe naam op de Nederlandse Tegelmarkt: Beste Koop tegels. Dit concept werd in de loop van het jaar succesvol geïntroduceerd en omvat nu ruim 60 verkooppunten. Het merk biedt aan de consument een breed scala aan wand- en vloertegels van hoogwaardige kwaliteit.

➤ Meer ➤

BNA kubus voor Francine Houben

Tegeltotaal 2018 - nr. 5

De 42ste BNA Kubus wordt toegekend aan Francine Houben (Sittard, 1955), spraakmakend architect-directeur en een van de oprichters van het internationaal succesvolle architectenbureau Mecanoo in Delft. De uitreiking vindt plaats op 1 november in The New Farm in Den Haag.

➤ Meer ➤

BIM onderwijsdag

Tegeltotaal 2018 - nr. 5

Bouw- en infrabedrijven zijn in de praktijk veel verder met BIM dan het niveau waarop hogescholen er les in geven. Hierdoor is een kloof tussen theorie en praktijk ontstaan. Bouwend Nederland en BIMregister organiseren daarom op 3 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht voor de tweede maal de BIM Onderwijsdag waarop leerlingen, docenten, bedrijven én opdrachtgevers zich aan elkaar presenteren. Tijdens deze BIM Onderwijsdag worden de studenten, docenten en bedrijven bijgepraat over actuele vraagstukken en actuele ontwikkelingen.

➤ Meer ➤

Alles op een presenteerblaadje

Tegeltotaal 2018 - nr. 5

De formule Sanidrõme bestaat dit jaar 25 jaar. Dat betekent 25 jaar vakman- schap, waarin vele droombadkamers zijn gerealiseerd, waardering van klanten is gekregen en waarin 30 Sanidrõme leden werden toegevoegd. Zij krijgen alles op een presenteerblaadje aangereikt om de betere badkamer neer te zetten in sfeervolle showrooms. Daarom is het feest bij Sanidrõme, wat gevierd wordt met een spectaculaire jubileumaanbieding voor nieuwe leden.

➤ Meer ➤

Bostik presenteert nieuw stucco pakket

Tegeltotaal 2018 - nr. 5

Bostik heeft onder de naam Stucco een geheel nieuw assortiment ontwikkeld. Hiermee biedt dit merk nu ook een totaaloplossing voor stukadoors, tegelzetters en bouw- en klusbedrijven.

➤ Meer ➤

U bevindt zich hier:
HOME
Nieuws
Nieuwsarchief
Al het nieuws uit 2018
TegelTotaal 2018 nr. 5
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug