Tegeltotaal 2018 - nr. 2

NIEUWS

Marmer in luxe bij Co van der Horst

© Tegeltotaal

Wooncentrum Co van der Horst in Amstelveen hield een feestje: de introductie van nieuwe marmerafwerkingen en keramische noviteiten was een feit. Intercodam die hier een vaste shop in de shop op tegel- en sanitairgebied heeft, dacht ijverig mee.

Opvallend was de eigenzinnige toepassing van wandbekleding, ontworpen door de twee dames van Studio Pepe, Arianna Lelli Mami and Chiara Di Pinto, die speciaal uit Milaan waren overgevlogen.
De presentatie luidt een nieuw tijdperk in voor Co van der Horst, namelijk een aparte divisie Studio Co en Co Avantgarde, dat als nieuwe brand in de speciaalzaak herkenbaar te zien valt. Na de tapijten en behangsoorten, hebben met deze introductie ook de harde wand- en vloerafwerkingen een nieuw platform gevonden bij de elite-meubelzaak.

Klinkende merken met ook keramisch hout als optie, sieren de diverse keuken- en badkameropstellingen. Het geheel werd bij de opening in de kelder extreem luxe getoond om de avantgarde klanten van 2018 extra te prikkelen: 'Kies voor kwaliteit en daarmee voor duurzaamheid welke op lange duur mooi blijft'. Studio Pepe en Co van der Horst presenteren deze nieuwe woonideeën gezamenlijk tijdens de Meubelbeurs in Milaan medio april.


U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Nieuws
pijltje Nieuwsarchief
pijltje Al het nieuws uit 2018
pijltje TegelTotaal 2018 nr. 2
pijltje Marmer in luxe bij Co van der Horst
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug