Tegeltotaal 2018 - nr. 1

TegelTotaal 2018 nr. 1

Korte nieuwsflitsen uit TegelTotaal 2018 nr. 1

Unipro wordt Uzin Utz

Tegeltotaal 2018 - nr. 1

© TegelTotaal

Met ingang van dit jaar is de naam van Unipro bv gewijzigd in Uzin Utz Nederland bv.Deze naamsverandering is onderdeel van de internationale groeistrategie van het Duitse moederbedrijf, de Uzin Utz Group. Unipro maakt sinds 2004 onderdeel uit van deze groep. Behalve de nieuwe naam en een nieuw logo blijft alles hetzelfde.

➤ Meer ➤

Waterdicht met Seal System

Tegeltotaal 2018 - nr. 1

© TegelTotaal

Het Duitse bedrijf Tece heeft haar afdichtingsysteem voor douchegoten laten testen door de onafhankelijke keuringsinstantie Kiwa TBU. Daar is Seal System absoluut waterdicht bevonden volgens de in Duitsland geldende voorschriften van het bouwtoezicht.

➤ Meer ➤

Nieuw circulair wandsysteem Knauf

Tegeltotaal 2018 - nr. 1

Knauf, al decennia lang een van de wereldmarktleiders binnen de (af) bouwsector, heeft medio januari het Hybride Circulair Wandsysteem uitgebracht. Het bedrijf doet dit in nauwe samenwerking met New Horizon, dat zich bezighoudt met het ontmantelen van gebouwen om daar grondstoffen uit te halen voor hoogwaardig hergebruik. Voor Knauf is deze introductie een belangrijke stap in haar missie om meer duurzaam te bouwen.

➤ Meer ➤

Nieuwe Voegcoating Kiwitz

Tegeltotaal 2018 - nr. 1

© TegelTotaal

Discussies over de voegkleur kunnen hoog oplopen. Veel klanten zijn zich te weinig bewust van het effect dat voegkleuren hebben. Bij renovatie kan de tegel nog volstaan terwijl de voeg er niet uitziet.

➤ Meer ➤

U bevindt zich hier:
HOME
Nieuws
Nieuwsarchief
Al het nieuws uit 2018
TegelTotaal 2018 nr. 1
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug