Tegeltotaal 2020 - nr. 5

ADVERTORIAL

© Tegeltotaal

Nieuw bij Gebo

Er zijn wat dingen nieuw bij Gebo. En ik ben er daar één van. Als nieuwe algemeen directeur ga ik ervoor zorgen dat u goed bij ons terecht kunt. Dat bestellen, verwerken en leveren makkelijk en vlot verloopt. Dat we de goede producten blijven introduceren in Nederland. En dat u zo tevreden met ons bent dat u ons soms ook gewoon voor de gezelligheid even belt.

Gebo groothandel

Gebo groothandel is gespecialiseerd in Italiaanse en Spaanse wand- en vloertegels en levert deze aan tegel- en sanitairspeciaalzaken in Nederland. Onder andere voor kopersbegeleiding leveren we ook een uitgebreid assortiment kranen, wastafels en andere sanitaire producten. We bieden ook verschillende formules aan zoals Ceramic Visions en Imola die door geselecteerde dealers worden verkocht. Daarnaast verzorgen we kopersbegeleiding, hebben we een uitgebreid outdoor-programma én begeleiden we bij grote projecten. We doen meer dan we in deze paar regels kunnen samenvatten.

Gebo agenturen

Dankzij de exclusieve vertegenwoordiging van 5 gerenommeerde merken bieden wij als agent ook af-fabriek-leveringen aan. We combineren de af-fabriek mogelijkheden aan custom made shop-in-shop presentaties waarvoor we ook een eigen maak- en plaatsing-service hebben. De shop-in-shop presentaties zijn ook in onze 1000m2 showroom in Ede te bekijken.

Kennis maken?

Wilt u meer weten of kennis maken? Bel of app mij dan voor een afspraak. Graag vertel ik u online of bij een kopje koffie wat we voor u zouden kunnen betekenen.

Hans van Beek, algemeen directeur

© Tegeltotaal

U bevindt zich hier:
HOME
Advertorials
Advertorials uit 2020
Advertorials uit TegelTotaal 2020 nr. 5
Nieuw bij Gebo
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug