BLOG

Blogs 2018

Onze weblogs uit 2018

Burn in!

Weblog april 2018

© TegelTotaal

We zeggen het telkens weer: we hebben het krankzinnig druk en het moet niet gekker worden. Hier gaat het om positieve energie die loskomt en dat zien we dus overal in de tegelwereld. Nieuwe showrooms bij de tweede of derde generatie agenten, groepen of individuen die uit een loods het nieuwe imperium opbouwen en ik hol van hot naar her. Bloknoot in de aanslag, stijf van de koffie om me wakker te houden.

➤ Meer ➤

Cevisama circus

Weblog februari 2018-2

© TegelTotaal

Iedereen die ons benijdt als we een paar dagen naar Valencia mogen voor de tegelbeurs Cevisama, heeft gelijk. Het was fantastisch! Maar heel anders dan de thuisblijvers zich kunnen voorstellen. Het goot van de regen, mijn rokken wapperden alle kanten op en wie op tijd naar het complex ging, kreeg er een abonnement op een paar uur file bij.

➤ Meer ➤

Er op af!

Weblog februari 2018

© TegelTotaal

De eerste maand van dit jaar is direct een hectische voor ons allemaal. De gezichten en commentaren tuimelen door mijn hoofd. Mooie herinneringen, nu al. De Home Expo was een binnenkomer met veel vrolijke gezichten. Onze zoon Marijn begon zijn nieuwe rubriek als milieureporter. Bij het nakijken van zijn scripties en werkstukken zag ik een gemiste kans: de studenten daar onderzoeken vooral de kledingindustrie als het om ecologisch verantwoord gaat.

➤ Meer ➤

U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Blogs
pijltje Blogs 2018
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug