BLOG

Blogs 2016

Een greep uit onze weblogs van 2016

Terug naar de consumens!

Weblog juni 2016

© TegelTotaal

Twee weken reden we rond door Nederland om het laatste nieuws in de tegelwereld mee te krijgen. Meestal gaat een mens van Punt A naar Punt B en vice versa, met wachttijden in het verkeer die wij graag in de speciaalzaak zouden zien. Was het maar zó druk dat ze in de rij staan.

➤ Meer ➤

Knipselkrant

Weblog mei 2016

© TegelTotaal

De tas hangt bij ons aan de vlaggenstok. Zelfs buiten de gebruikelijke tijd en dan bij zeer oudere jongeren. We hebben ons examen gehaald. Zo voelt het na drie maanden dag en nacht in touw te zijn geweest. Tegel Totaal natuurlijk, met twee huisbeurzen die fantastisch waren. Daarnaast een opdracht om een heel speciale reisgids over Toscane te schrijven. Dat werden er twee want om dat uitzonderlijke stukje Italië in één boekje te proppen, bleek onmogelijk.

➤ Meer ➤

Marathon

Weblog januari 2016

© TegelTotaal

Sprinten en spurten, zelfs tijdens de feestdagen verruilden sommige tegelgekken de kerstboom nog voor keramisch hout dat even bij een klant afgeleverd diende te worden. Harde werkers met creatieve geest hebben geholpen om ook Tegel Totaal nummer 1 vervroegd op de persen te krijgen. Zodat we allemaal kunnen zien dat we op het goede spoor zitten met tegels. Niet alleen in het Centraal Station van Amsterdam maar ook in de particuliere sector.

➤ Meer ➤

U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Blogs
pijltje Blogs 2016
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug