Tegeltotaal 2023 - nr. 5

ARTIKELEN

TEG005_2023

Artikelen uit 2023 - nr. 5

Een selectie van onze artikelen
uit TegelTotaal 2023, nummer 5

Decoratieve invullingen bij Rako

Tegeltotaal 2023 - nr. 5

© TegelTotaal

Bij het Tsjechische Rako was de Nederlandse bezetting als altijd goed te spreken over de series, maar zeker niet minder over een nieuwe tafel. Judith van Loij en Kees Bootsman demonstreren hoe met dit meubel veel meer losse elementen zelf gecombineerd kunnen worden. Judith: Het vraagt om meer creativiteit van de verkopers, maar dat maakt het vak juist zo leuk.

➤ Meer ➤

‘De Cersaie blijft
het ijkpunt in de wereld’

Tegeltotaal 2023 - nr. 5

© TegelTotaal

Het is lang geleden dat er tijdens de persconferenties van tegelbeurzen positieve commentaren naar voren kwamen. Al jaren kampt de branche met energieprijzen, transportkosten en ongelijke wetten op het gebied van subsidies of arbeidsvoorwaarden. Toch floreert de branche als nooit tevoren met de meest ongelofelijke investeringen in showrooms en producten.

➤ Meer ➤

Technische hallen tijdens Cersaie goed gevuld

Tegeltotaal 2023 - nr. 5

© TegelTotaal

De hallen met technische producten en gereedschappen voor de verwerking werden tijdens de beurs druk bezocht. Zoals altijd waren er demonstraties door tegelzetters in een aparte ruimte. Dit keer zat er een internationaal element bij en was een arcade opgebouwd met verschillende koven waarin gewerkt werd.

➤ Meer ➤

MBI heeft statement
in tegels waar gemaakt

Tegeltotaal 2023 - nr. 5

© TegelTotaal

De sfeer van feestelijkheid blijft hangen in Ede, zelfs nu de open dagen eind november net voorbij zijn. De overname van Gebo groothandel & agenturen door MBI heeft een opwindende verandering teweeg gebracht, geleid door het nieuwe consumentgerichte merk CeraVision.

➤ Meer ➤

U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Een greep uit onze artikelen
pijltje Artikelen uit 2023
pijltje Artikelen uit 2023 - nr. 5
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug