Tegeltotaal 2023 - nr. 3

ARTIKELEN

TEG003_2023

Artikelen uit 2023 - nr. 3

Een selectie van onze artikelen
uit TegelTotaal 2023, nummer 3

Design District nog vollediger ingevuld

Tegeltotaal 2023 - nr. 3

© TegelTotaal

Sinds de oprichting in 2002, onder de naam 100% Design, heeft de beurs Design District altijd plaatsgevonden op bijzondere en historische locaties in Nederland met nu de Van Nellefabriek in Rotterdam als dé jaarlijkse ontmoetingsplek voor vakgenoten. Ze kregen ook dit keer een bron van inspiratie voorgeschoteld.

➤ Meer ➤

Geotiles exposeert compact

Tegeltotaal 2023 - nr. 3

© TegelTotaal

Wat het eerst opvalt bij de showroom van Geotiles is de publieksvriendelijkheid. Geen hekken of hokjes met een portier: je kunt hier zo naar binnen lopen in de grote open ruimte. Geotiles maakt onderdeel uit van de Pamesagroup en de directeur zelf komt hier regelmatig langs om de laatste ontwikkelingen mee te beleven.

➤ Meer ➤

Grespania adviseur Jon Swagemakers houdt het kort

Tegeltotaal 2023 - nr. 3

© TegelTotaal

Met de onstuitbare populariteit van keramische afwerkingen worden de showrooms overal steeds professioneler ingericht en aantrekkelijker voor architecten. De schreeuw om goede verwerkers die al het moois gaan waarmaken horen we al jaren. Maar de andere kant van het traject blijkt even belangrijk: Het juiste advies in een veld van mogelijkheden dat alleen maar groeit.

➤ Meer ➤

Platen Coverlam
ter plaatse op maat gemaakt

Tegeltotaal 2023 - nr. 3

Tegelverwerker René Bax is sinds de oplevering van de villa in Veldhoven alweer met nieuwe projecten bezig die via de senior adviseur van Grespania zijn uitgerold.

➤ Meer ➤

U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Een greep uit onze artikelen
pijltje Artikelen uit 2023
pijltje Artikelen uit 2023 - nr. 3
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug