Tegeltotaal 2023 - nr. 2

ARTIKELEN

TEG002_2023

Artikelen uit 2023 - nr. 2

Een selectie van onze artikelen
uit TegelTotaal 2023, nummer 2

Overzicht in buitentegels
bij Villeroy & Boch Fliesen

Tegeltotaal 2023 - nr. 2

© TegelTotaal

Alle actuele buitentegelseries van Villeroy & Boch Fliesen vallen onder een apart assortiment: Vilbogarden. Daarmee vervalt het gamma Outdoor en is het gehele assortiment verruimd en direct herkenbaar. Het is niet louter een vorm van catagoriseren om de keuze te vergemakkelijken maar wel degelijk zijn er behoorlijke uitbreidingen in de decors voor buitentegels.

➤ Meer ➤

Nieuwe Italiaanse decors voor Geoceramica

Tegeltotaal 2023 - nr. 2

© TegelTotaal

MBI bouwde de afgelopen jaren vooral naamsbekendheid op met onder meer betontegels voor buiten. Door de vinding Geoceramica in 2015 is het voor buitentegels een stevige marktleider geworden. De keramische toplaag wordt met een speciaal procedé verbonden met een waterdoorlatende ondertegel: Stabikorn.

➤ Meer ➤

‘Keramische tegels als blijvend
onderdeel van tuinontwerpen’

Tegeltotaal 2023 - nr. 2

© TegelTotaal

De ideale wisselwerking tussen binnen- en buitentegels ligt in samenwerkingen zoals in het Oosten van het land bij Regge Tegels en Vloeren en StonesEnter. Sinds 2019 hebben beide leveranciers in Enter vanuit één pand klanten gezamenlijk ontvangen. Sinds kort is Regge Tegels en Vloeren naar een grote nieuwe showroom even verderop verhuisd, maar beide bedrijven blijven intensief samenwerken.

➤ Meer ➤

‘Samenwerking met hoveniers
leidt tot creatieve oplossingen’

Tegeltotaal 2023 - nr. 2

© TegelTotaal

Richard de Jong heeft zichzelf het vak van ontwerpen aangeleerd en voorbeelden van ‘oude leermeesters’ voor zowel binnenhuisarchitectuur als tuinaanleg vormden een goede basis. Daarnaast volgde hij een particuliere opleiding en richtte hij Studio Nova op. 

➤ Meer ➤

Grote verbouwingsplannen
bij Uzin Utz Nederland

Tegeltotaal 2023 - nr. 2

© TegelTotaal

Binnen de Uzin Utz Group is er behoefte aan extra productiecapaciteit en magazijnruimte. Mede daarom gaat het bedrijf in Haaksbergen opnieuw fors uitbreiden. De basis voor dit succes ligt vooral achter de schermen, maar is ook te danken aan de kwaliteitsproducten van codex voor de tegelwereld.

➤ Meer ➤

U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Een greep uit onze artikelen
pijltje Artikelen uit 2023
pijltje Artikelen uit 2023 - nr. 2
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug