Tegeltotaal 2020 - nr. 2

ARTIKELEN

TEG002_2020

Artikelen uit 2020 - nr. 2

Een selectie van onze artikelen
uit TegelTotaal 2020, nummer 2

‘De industrie is nu meer dan ooit afhankelijk van de politiek’

Tegeltotaal 2020 - nr. 2

© TegelTotaal

De directeur - in Italië presidente genoemd - van de Confindustria, Giovanni Savorani, zou persoonlijk naar Sneek komen om de toonzaal van Julius van der Werf in ogenschouw te nemen. Als vertegenwoordiger van de Italiaanse tegelproducenten was een exclusief interview al in voorbereiding. Het bezoek ging echter niet door en de vragen hebben door de huidige situatie een andere lading gekregen.

➤ Meer ➤

Veel kleine tegelzetbedrijven blij met service

Tegeltotaal 2020 - nr. 2

© TegelTotaal

HORNBACH is een beurs- genoteerde, internationale keten van projectbouw- markten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 21.000 medewerkers. HORNBACH is sinds 1997 actief in Nederland. De eerste vestiging werd destijds geopend in Zaandam. Inmiddels zijn er 15 vestiging in ons land.

➤ Meer ➤

Nico Zeinstra met team Sopro nog steeds in de groei

Tegeltotaal 2020 - nr. 2

© TegelTotaal

In deze lastige tijd met nieuwe regels ook voor tegelverwerkers moeten minder fouten gemaakt worden dan ooit tevoren. De logistiek is ingewikkelder en projecten zullen mede daardoor duurder uitpakken. Een van de probleemoplossers bij uitstek is Sopro Nederland BV vanaf het begin met Nico Zeinstra als dé man voor Nederland.

➤ Meer ➤

U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Een greep uit onze artikelen
pijltje Artikelen uit 2020
pijltje Artikelen uit 2020 - nr. 2
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug