Tegeltotaal 2019 - nr. 2

BEURS

Tegelplein in actie
Tegelplein in actie

 

Editie 2019 een van de best bezochte Bouwbeurzen

Tegelplein een daverend succes

Gerard Reus en presentatie Mosa
Gerard Reus en presentatie Mosa

Het Tegelplein tijdens de afgelopen Bouwbeurs in Utrecht was een groot succes. Alle deelnemende partijen zagen vanaf het openingsuur veel bezoekers op de stand. Voor het eerst werd er dermate samengewerkt door alle partijen die met tegels en verwerking te maken hebben, dat de synergie als gezamenlijk bindmiddel direct oversloeg op het publiek.

MATTHIJS PRONKER EN RENÉE DE HAAN

Vooral de demonstraties van snijmachines lokten iedereen direct naar het middelpunt. De Vlaamse Bert Uitenhove en zijn collega wisten het verwerken van grote formaten cabaretesk aan te kleden.
Het Podium waar belangrijke spelers goed voorbereid hun zegje deden, werkte helaas wat minder. Ondanks de roffelende tonen van Gerard Reus, die vanuit de Bovatin alle passanten binnen boord riep. Het publiek trok echter om dit platform heen en slechts een enkeling ving de essentie op.

Informatie inwinnen op Hollandse wijze
Informatie inwinnen op Hollandse wijze

Nieuwe leden

Theoretische kennis blijkt op een Bouwbeurs kennelijk lastiger over te dragen dan de praktijk. Maar ondanks die handicap sloten zich nieuwe leden aan bij de Bovatin, een organisatie die zich inzet om het vak van tegelverwerker meerwaarde te geven. Of liever gezegd: de waarde die het verdient.

Wonderen

De hele informatiestroom rondom het Tegelplein waarin belangeloos werd samengewerkt, had vooral één doel: Duidelijk maken dat de verwerker een cruciale pion is in het succes van keramische afwerking. Met de juiste kennis en apparatuur wordt hij een vakman die wonderen kan verrichten. Op de stands rondom het plein legde elke fabrikant uit wat er aan materialen of materieel kan of nog gaat helpen om een meesterwerk af te leveren. Het laatste nieuws helpt daarbij. ■


U bevindt zich hier:
pijltje HOME
pijltje Een greep uit onze artikelen
pijltje Artikelen uit 2019
pijltje Artikelen uit 2019 - nr. 2
pijltje Tegelplein een daverend succes
VAKBLAD voor de architect, verwerker en profesionele handel
MENU < terug